| Faro | Santa Bárbara de Nexe

2 godkända projekt ”Quinta Do Canal”
2 godkända projekt ”Quinta Do Canal”
2 godkända projekt ”Quinta Do Canal”
2 godkända projekt ”Quinta Do Canal”
2 godkända projekt ”Quinta Do Canal”
2 godkända projekt ”Quinta Do Canal”
6550m2
Ref. 5383P
595 000

2 godkända projekt ”Quinta Do Canal”

Detta är en super & sällsynt tillfälle att förvärva en betydande fastighetsinvestering av en utveckling tomt med två godkända projekt, cirka 400 meter från centrum av den historiska, lantliga byn Santa Barbara de Nexe. Bara 20 minuter från många mästerskapsbanor, staden Faro, huvudort i Loulé, miles & fantastiska milslånga stränder, den prestigefyllda småbåtshamnen i Vilamoura och, mindre än 15 minuter till Faros internationella flygplats.

De två godkända mönster har utarbetats noggrant att ge maximal utveckling flexibilitet, ges av de betydande konstruktion områdena tillgängliga... den interna layouten kan byggas till köparens behov.

Varje fastighet kan ha upp till 8 sovrum eller i någon kombination, att tillhandahålla familjeboende säga 3, 4 eller 5 sovrum och en mycket betydande ”Mormor suite”.

Villorna kan varje har 2 hissar och, kan vara rullstol kompatibel.

De siffror som illustreras är maximal bygga områden men naturligt, kan byggas i en mindre skala.

Santa Barbara är en populär by erbjuder alla vanliga bekvämligheter, inklusive banken, postkontoret, affärer, kaféer, barer och restauranger. In i en upphöjd position det har underbar utsikt över havet och ligger bara några minuters bilresa till flygplatsen och de vackra sandstränderna som Algarve har att erbjuda. I närheten är också den nybyggda Shopping-Mar, en shopping komplex inklusive restauranger och biograf. Estadio Algarve, en association football stadium, är inte alltför långt från byn.


Etablerades 1989, är Algarve bostäder officiellt den längsta etablerade regeringen licensierade fastighetsbyrå i Algarve med två traditionella hög gatan kontor, i den charmiga byn Santa Bárbara de Nexe och, den andra till Busy land marknadsstaden São Brás de Alportel, båda kontor är i centrala Algarve och nära Faro flygplats, talrika championship golfbanor och sandstränder.

Vi är stolta över vår vänliga, professionella, etiska och personlig service, erbjuder kunskap och erfarenhet, råd och hjälp i alla aspekter av att förvärva eller sälja din fastighet i Algarve.
Eller ring oss: 00351 289 845035